TOLSEN TOOLS 87223 Polizor unghiular

TOLSEN TOOLS 87223 Polizor unghiular

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse TOLSEN TOOLS: TOLSEN TOOLS Polizor unghiular

WORX WX800.9 Polizor unghiular 399,00 RON WORX WX800.9 Scheppach CAD115-20Li (5903806900) Polizor unghiular 295,99 RON Scheppach CAD115-20Li (5903806900) Tryton TJS40 Polizor unghiular de la 273,70 RON Tryton TJS40 Raider RDI-AGB61 (021106) Polizor unghiular de la 1 043,00 RON Raider RDI-AGB61 (021106)

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Mod de alimentare Acumulator
Tensiune de alimentare 20 V
Turatie 8500 rpm
Diametrul discului 115 mm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Polizor unghiular fara fir cu Li-ion, 115mm, MP20V, nu include bateria - Tolsen   Cu polizorul unghiular fara fir MP20V de la Tolsen, obtineti puterea si flexibilitatea necesara pentru a realiza cu succes orice sarcina de slefuire si taiere. Cu o tensiune de 20V si diametrul de roata de 115mm / 4-1/2", acest polizor unghiular fara fir este puternic si versatil, permitandu-va sa slefuiti sau sa taiati o varietate de materiale cu usurinta si precizie. Datorita motorului sau cu aprobare CE si soft start-ului, acest polizor unghiular fara fir este puternic si eficient. De asemenea, dispune de protectie de repornire si carcasa de protectie reglabila rapid, pentru a va proteja si pentru a va oferi control total asupra sarcinilor de slefuire si taiere. Caracteristici:
  • Te nsiune acumulator: 20V
  • Diametru roata: 115mm / 4-1/2"
  • Viteza fara sarcina: 8500 /min
  • Gewindespindel: M14
  • Aprobare CE
  • Soft start
  • Protectie de repornire
  • Carcasa de protectie reglabila rapid
  • Maner moale
  • *Acumulator/încărcăto r neincluse
Acest polizor unghiular fara fir este prevazut cu un maner moale pentru o priza confortabila si sigura, si vine insotit de o maner lateral si o cheie. Este important de mentionat ca acumulatorul si incarcatorul nu sunt incluse si trebuie achizitionate separat. In concluzie, cu polizorul unghiular fara fir MP20V de la Tolsen, puteti sa lucrati cu usurinta si eficienta fara cabluri si fara a fi nevoie sa va faceti griji cu privire la alimentarea cu energie electrica. Este o alegere excelenta pentru cei care cauta o unealta puternica, versatile si eficienta pentru a realiza cu succes orice sarcina de slefuire si taiere. Deschideți-vă drum către putere, versatilitate și confort cu noua linie de unelte electrice fără fir Tolsen MP20V. Această gamă include o serie de unelte, inclusiv mașini de găurit, șurubelnițe cu impact și ferăstraie, toate fiind alimentate de o platformă comună de baterii cu ioni de litiu. MP20V oferă utilizatorilor libertatea și flexibilitatea necesare pentru a aborda orice proiect fără constrângeri. Proiectate pentru durabilitate, fiabilitate și accesibilitate, uneltele Tolsen MP20V sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt produse în conformitate cu standardele stricte de calitate, astfel încât să poată rezista celor mai dificile condiții de lucru. Indiferent dacă sunteți un pasionat de bricolaj sau un profesionist, noua linie de unelte electrice fără fir Tolsen MP20V este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.  

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.